Glazen schuifdeuren

Glazen schuifdeur voor uw woonkamer

Een glazen schuifdeur in uw woonkamer geeft uw interieur een trendy en luxe uitstraling. De glazen deuren van De Jong Glasdesign zijn van gehard glas en hierdoor zeer sterk en veilig. Wilt u van een glazen schuifdeur voor binnen de exacte prijs opvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe kunt u een glazen schuifdeur inzetten in uw woonkamer?

Glazen schuifdeuren zijn multifunctioneel in te zetten in uw woonkamer. Zo kunt u glazen schuifdeuren inzetten:

  • Voor een kastenwand, om uw spullen netjes op te bergen.
  • Als ruimtebesparend alternatief voor een normale tussendeur.
  • Als roomdivider, bijvoorbeeld om de eet- en woonkamer van elkaar te scheiden.

Glazen schuifdeur binnen prijs

Een glazen schuifdeur voor binnen is qua prijs afhankelijk van de oppervlakte, de complexiteit en de bewerkelijkheid van het ontwerp. We bespreken graag met u wat uw wensen zijn ten aanzien van de schuifdeur. Met de kennis en ervaring die we als glazeniersbedrijf hebben opgedaan kunnen we vervolgens een goede inschatting van het werk maken en een offerte opstellen.

De Jong Glasdesign

De Jong Glasdesign is actief als glazeniersbedrijf sinds 2006 en heeft dus jarenlang kennis en ervaring opgebouwd in het vak. Behalve over het diploma ‘Glazenier’ beschikken we ook over het certificaat ‘Installatie hardglas’ en houden we onze kennis constant up-to-date. Uw ervaring als klant met onze diensten is belangrijk voor ons en service staat hoog in het vaandel. Dit streven we dan ook vol passie na.

Heeft u vragen aan ons of wilt u advies over de mogelijkheden van glazen schuifdeuren voor uw woning? Vul dan ons contactformulier in of bel voor direct contact naar +31 167 534 641.