Glasrenovatie Brabant

De Jong glas in lood, ook voor glasrenovatie in Brabant

De Jong glas in lood komt al meer dan 10 jaar bij bedrijven en particulieren in Brabant ook voor glasrenovatie. Lennard de Jong is uw gediplomeerde vakman voor restauratie, nieuw werk en eigen ontwerpen. Sinds kort kunt u bij De Jong glas in lood ook terecht voor glasrenovatie in Brabant. Het verwijderen van krassen door cement en hevige vervuiling lukt niet met een gewone glasreiniger, maar door ons nieuwe effectieve systeem kunnen wij dit wel.

We schuren van gehard glas, gelaagd glas of floatglas als het ware een laag af, waarbij we zeer secuur werken zodat er geen vervorming van het glas plaatsvindt. Dit uniek patent op glasrenovatie in Brabant kan alleen door specialisten worden uitgevoerd. Lennard de Jong is zo’n specialist. Deze vakman met veel ervaring heeft de driejarige glazeniers vakopleiding in België goed afgerond en heeft bovendien een certificaat installatie hardglas. In combinatie met zijn ervaring, passie en toewijding om vakwerk af te leveren, bent u zeker van helder glas waarbij u voordeliger uit bent dan glas vervangen.

Glasrenovatie Brabant

Glasrenovatie Brabant

De pre’s van glasrenovatie in Brabant

Met glasrenovatie in Brabant bent u voordeliger uit dan het laten vervangen van glas. Als er geen sprake is van glasbreuk, sterretjes of putjes kunnen wij alle krassen en aanslag zoals cementsluier verwijderen. De voordelen:

  • Bedrijf met 10 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijk werken zonder chemicaliën
  • Werken met de nieuwste gepatenteerde technieken
  • Groen alternatief, vermindering gebruik grondstoffen

Voor de laatste glasrenovatie projecten in Brabant bezoekt u onze Facebook pagina

Vrijblijvende prijsopgave voor glasrenovatie in Brabant?

De Jong glas in lood komt graag vrijblijvend bij u langs om de schade te taxeren en vrijblijvend een prijsopgave te doen voor herstel. Onze klanten zijn aannemers, bouwverenigingen, bedrijven en particulieren. Maak een afspraak en bel of mail.