Keuken Glazen Spatwand

Glazen keuken spatwand

Een glazen spatwand geeft uw keuken een luxe uitstraling en is ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. Door het gladde oppervlak verwijdert u namelijk gemakkelijk spetters, vlekjes en kalkaanslag. Bij De Jong Glasdesign kunt u terecht voor een keuken spatwand op maat. Wilt u meer weten? Vul dan het contactformulier in.

De voordelen van een keuken spatwand van glas

  • Hygiënisch. Vuil en vet blijven niet achter op de spatwand.
  • Onderhoudsvriendelijk. U hoeft de spatwand slechts schoon te maken met een doek of spons en wat schoonmaakmiddel.
  • Sterk. De spatwand wordt gemaakt van gehard glas. Hierdoor is de glazen spatwand goed bestand tegen scheuren en krassen.
  • Duurzaam. De glazen spatwand is duurzaam door zijn tijdloze karakter en doordat hij niet onderhevig is aan verkleuring of verwering.
  • Stijlvol. Een keuken spatwand van glas geeft uw keuken een elegante, moderne uitstraling. Is uw interieur trendy, minimalistisch of luxueus? Een glazen spatwand met passende afwerking is geschikt voor ieders smaak en stijl.

Een glazen spatwand of aanrechtblad

De hierboven genoemde voordelen van een glazen spatwand passen ook prima in de ideale eigenschappen van een aanrechtblad. Namelijk, sterk, krasvast, duurzaam en gemakkelijk hygiënisch schoon te houden. Bovendien geeft het de unieke, stijlvolle afwerking die van uw keuken een echte blikvanger maakt. Voor een ultra strakke afwerking kunt u tevens kiezen voor het dubbele effect, een glazen spatwand én aanrechtblad.

Vragen over glazen keuken spatwanden?

Wilt u weten of een glazen keuken spatwand mogelijk is in uw keuken en wilt u een offerte ontvangen? Of heeft u andere vragen aan ons? Vul dan ons contactformulier in of bel voor direct contact naar +31 167 534 641.