Glazen wanden

Een glazen douche achterwand geeft uw badkamer een moderne strakke look. Deze achterwanden zijn uitgevoerd in gehard glas de keuze in gelakt glas of geemaileerd . Geëmailleerd glas of een beperkt aantal basiskleuren,  Gelakt glas  biedt een haast eindeloze waaier van kleuren aan: We kunnen nagenoeg elke RAL, NCS of Sikkens kleur voor u aanbrengen op u doucheachterwand. Standaard bieden wij u gelakt gehard glas aan, maar een achterwand zou ook ongehard kunnen geplaatst worden.

HD printen
Naast het lakken of emailleren bieden wij ook het printen op glas aan. Doormiddel van printen zijn de mogelijkheden eindeloos. In HD print komen uw afbeeldingen tot leven, de kwaliteit is zo haarfijn dat u de pixels amper kunt zien met het blote oog. Deze bewerking wordt dan ook vaak gekozen wanneer men meer wilt dan een standaard RAL kleur. Heeft u een leuke afbeelding in hoge resolutie of wenst u wat inspiratie? Laat het ons weten! De kwaliteit is zodanig goed dat deze prints waterbestendig zijn en dus ideaal voor uw badkamer.

  • deze prints waterbestendig zijn en dus ideaal voor uw badkamer

Onderhoud op de eerste plaats

12Showerguard, het glas met levenslange garantie!

ShowerGuard®-glas is anders: het oppervlak wordt al tijdens de productie door middel van ionenstralen verzegeld.

Het ShowerGuard® ’Easy-to-clean’-oppervlak beschermt het glas op betrouwbare wijze tegen schadelijke invloeden – en dat met 10 jaar garantie.

Met ShowerGuard®-glas hebben glazen scheidingswanden en douchecabines slechts een minimale reiniging nodig om blijvend mooi te blijven.

glazen werkbladen

Glazen keuken achterwanden

Dit geeft uw keuken een zeer mooie strakke en exclusieve uitstraling zeer hygiënisch voor gebruik.

Een glazen aanrechtblad is niet alleen erg mooi, maar ook zeer stevig, duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. U heeft een prachtig mooie keuken, maar een gewoon aanrechtblad is niet helemaal wat u graag zou willen hebben. Hier ziet u een mogelijkheid voor een glazen aanrechtblad.

 

.