Grafmonumenten

Op maat en volledig in eigen stijl
Bijzondere grafmonumenten altijd op maat gemaakt en volledig in eigen stijl de Jong glasdesign denk tmee in het ontwerpen en realiseren van glazen grafmonumenten voor volwassenen en kinderen. Vakmanschap, oog voor detail en een passie voor het maken van unieke objecten daar kunt u met een gerust hart de zaken uit handen kan geven. En wij adviseren en begeleiden u in het gehele traject: van het eerste ontwerp tot aan de plaatsing en het onderhoud.

Persoonlijk herinneren tot in detail
Bij een grafmonument wordt vaak niet direct gedacht aan glas. Gelukkig breng de Jong glasdesign daar verandering in. Want glas is het meeste geschikte materiaal als het gaat om persoonlijk herinneren. Kleuren, afbeeldingen, foto’s, eigen gemaakte tekeningen, handtekeningen, afdrukken en teksten komen op glas namelijk heel mooi en zeer gedetailleerd uit.

Unieke glazen grafmonumenten
De stijl die een bepaalde persoon reflecteert is in glas perfect uit te drukken. Afbeeldingen, foto’s en teksten komen op glas zeer gedetailleerd uit.

Grafmonumenten voor kinderen
Lief, kleurrijk en licht. In een glazen grafmonument of grafsteen voor kinderen vervaardigen wij tot in de kleinste details foto’s, tekeningen en afbeeldingen.

De mooiste materialen, eindeloze mogelijkheden
Met glas keien staal en natuursteen maken we persoonlijke en unieke grafmonumenten op maat. Of het nu modern, klassiek of speels mag zijn. Wij realiseren uw grafmonument exact zoals ú wilt herinneren. Persoonlijke aandacht op elk vlak is wat wij bieden. Het mooiste is om uw eigen ontwerpen en alle verschillende materialen samenstellen en combineren. Natuurlijk onder begeleiding. Zo kunnen ook handgeschreven namen, handtekeningen, foto’s, tekeningen of gewoon een mooie tekst in het grafmonument verwerkt worden.

De prijs is net zo’n belangrijk aspect
Wat kost een grafmonument? Voor ons is dat een niet meer dan terechte vraag. Wij creëren natuurlijk maatwerk en van zelfsprekend een ontwerp dat naast uw wensen aansluit op uw budget. De basismodellen glazen grafmonumenten beginnen bij € 890,- inclusief btw en plaatsen.

Bij een grafmonument komt veel kijken
Bij het vervaardigen en plaatsen van een grafmonument of grafsteen komt best veel kijken. Daarom is het prettig als u op een bedrijf kunt vertrouwen dat u alles voor u regelt. Zo letten we op de juiste maatvoering van het te realiseren grafmonument en verzorgen we ook altijd de vergunningsaanvraag bij de betreffende begraafplaats of gemeente. Samen met u nemen we de tijd voor een vakkundige plaatsing. Een bijzonder moment.

Enkele praktische tips

Hoe we uw grafmonument kunnen maken?
Waarschijnlijk heeft u (nog) geen idee wat de mogelijkheden zijn. De jong glasDesign gelukkig wel. bijzondere glazen en natuurstenen grafmonumenten en grafstenen. Want de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Uw idee door ons vertaald.

Gerealiseerde grafmonumenten