Restauratie glazen deuren

Restauratie Glazen deuren

Glazen deuren in een woning zien er prachtig uit. Ze zorgen voor voldoende lichtinval en passen altijd goed bij het interieur. Ook zien glas in lood deuren er prachtig uit. Deze worden met name gebruikt in monumentale panden en kerken. Een glazen deur kan enorm vervuild raken door de omstandigheden waarmee het te maken krijgt. Dan is het belangrijk om uw glazen deur te restaureren en te onderhouden. De Jong Glasdesign helpt u hierbij! Wij zijn specialist in glazen deuren en de onderhoud die daarbij komt kijken. Uw glazen deur repareren wij binnen no time in omgeving Bergen op Zoom.

Restauratie en schoonmaak

Wanneer uw glazen deur is vervuild, is dit geen ramp. Als specialisten zorgen wij ervoor dat uw glazen deur er uit komt te zien als nieuw. De Jong Glasdesign zorgt ervoor dat er een grondige schoonmaak plaatsvindt met behulp van onze apparatuur. Na deze schoonmaakbeurt zal uw glazen deur er weer uitzien als nieuw! Heeft u een deur van glas in lood? Dan komt het vaker voor dat het glas wordt aangetast door glasbreuken of gaatjes. Om uw deur van glas in lood weer op te knappen, moet het gerestaureerd worden. Zo zorgen we ervoor dat de authentieke of moderne sfeer in een monumentale pand of woning in omgeving Bergen op Zoom niet wordt aangetast.

Onderdelen vervangen

Het komt wel eens voor dat glazen deur er nog prima uitzien, maar dat de scharnieren zijn beschadigd. In dat geval zorgen we ervoor dat alleen deze onderdelen vervangen worden. Het restaureren van uw glazen deur vindt dan alleen plaats op de onderdelen. De bestaande onderdelen die er nog goed uitzien worden niet vervangen. Enkel de beschadigde onderdelen. Onze vakbekwame medewerkers komen graag persoonlijk langs voor de restauratie van uw deur in omgeving Bergen op Zoom.

Passie voor ons vak

Als experts op het gebied van glas, zorgen wij voor de realisatie van verschillende glazen deuren. Denk bijvoorbeeld aan glazen binnendeuren, opdekdeuren, douchedeuren, pendeldeuren, schuifdeuren, stompe deuren, taatsdeuren en op maat gemaakte deuren. Bij het maken van glazen deuren doen we dit met veel zorg en aandacht. Zo geven we de deuren de aandacht die zij verdienen.

Glazen deur laten restaureren?

Wilt u graag een kleine restauratie van uw deur realiseren, zoals een grondige schoonmaak of het restaureren van glas in lood in omgeving Bergen op Zoom? Dat is allemaal mogelijk bij De Jong Glasdesign. Of het nou gaat om beschadigingen of vuil, alles wordt door ons aangepakt. Vul ons contactformulier in of bel voor direct contact naar +31 167 534 641.