Krassen verwijderen op glas Zeeland

Krassen op glas in Zeeland verwijderen? De Jong glas in lood is uw partner

De Jong glas in lood kan in Zeeland krassen verwijderen op glas zoals krassen op ruiten, glazen wanden, tafelbladen, glazen binnendeuren en douchewanden. Vanuit Steenbergen, West-Brabant komt Lennard de Jong vakkundig krassen op glas in Zeeland verwijderen. Met een eigen glasatelier, uitstekende service, een hoge klanttevredenheid en zijn toewijding en passie bent u zeker van een topkwaliteit. We halen een laagje van 1 mm af van gehard, gelaagd of floatglas.

Daarbij komt geen enkele vervorming van het glas voor. Dat is bijzonder want er moet dan erg egaal geschuurd worden bij het verwijderen van krassen op glas in Zeeland, want lensvorming is mogelijk. Dit patent waarbij gewerkt wordt met natuurlijke polijstpasta is ook nog eens goed voor het milieu. Het is een groen alternatief doordat glas weer helder en transparant wordt, zonder dat het hoeft te worden vervangen. Dit vermindert het gebruik van grondstoffen. Zoek niet verder en kies voor De Jong glas in lood.

Vakspecialist in glas in Zeeland: van krassen verwijderen op glas tot glas zetten en glasdesign

De Jong glas in lood verzorgt in Zeeland excellente:

Krassen verwijderen op glas Zeeland

Krassen verwijderen op glas Zeeland

Vrijblijvende prijsopgave voor krassen verwijdering op glas in Zeeland?

De Jong glas in lood komt bij u langs om de krassen op te nemen en daarna te komen tot een vrijblijvende prijsopgave voor herstel. De klanten van De Jong glas in lood bestaan uit aannemers, bedrijven en particulieren. Maak een afspraak en bel of vul ons contactformulier in online. Wij reageren en herstellen snel!