Kras verwijderen op ramen in Breda

Kras verwijderen op ramen in Breda door De Jong glas in lood

De Jong glas in lood komt langs in Breda om uw kras te verwijderen op ramen. Met meer dan 10 jaar ervaring in Breda komen we langs bij bedrijven en particulieren als u een kras wil laten verwijderen op ramen. Lennard de Jong is uw gediplomeerde vakman met opleidingen zoals een driejarige glazeniers vakopleiding in België en het certificaat installatie hardglas.

Het verwijderen van krassen op ramen door cement en hevige vervuiling lukt niet met een gewone glasreiniger, maar door ons nieuwe effectieve systeem kunnen wij dit wel bij u in Breda. We schuren gehard, gelaagd of floatglas waarbij geen enkele vervorming van het glas plaatsvindt.

Dit is bijzonder omdat bij het verkeerd toepassen van deze techniek lensvorming ontstaat. En u wilt uiteraard een helder transparante ruit. Dit unieke patent van De Jong glas en lood kan daarom alleen door specialisten worden toegepast. Lennard de Jong is zo’n specialist die met ervaring, passie en toewijding vakwerk aflevert.

Van alle markten thuis; van kras verwijderen tot ramen vervangen in Breda

De Jong glas in lood is thuis in alles wat met glas te maken heeft. Zo biedt Lennard de Jong:

  • Glaszetter werkzaamheden
  • Maatwerk in glasinterieur en glas in lood
  • Glas design in tafels, glazen binnendeuren, douchewanden en glazen balustrades
  • Restauratie van ambachtelijk gemaakte glas in lood ramen in kerken en monumentale panden

Met het verwijderen van een kras op uw raam in Breda bent u voordeliger uit dan het laten vervangen. Bovendien is het een groen alternatief doordat er minder gebruik wordt gemaakt van kostbare grondstoffen en wordt er gewerkt zonder chemicaliën. Voor de meest recente projecten in Breda verwijzen naar de Facebook pagina: https://www.facebook.com/glasinterieur/

Kras verwijderen op ramen in Breda

Kras verwijderen op ramen in Breda

Vrijblijvende prijsopgave in Breda?

De Jong glas in lood komt graag langs om de oppervlakte met krassen op ramen te taxeren en vrijblijvend een prijsopgave te doen. Maak een afspraak en bel of mail.