Krassen verwijderen glas Dordrecht

Professioneel krassen verwijderen glas in Dordrecht

Dordrecht is één van de oudste plaatsen in Nederland die stadsrechten kregen, namelijk al in 1220. In de Middeleeuwen ontstond glas in lood en De Jong glas in lood is al jaren actief in historische panden in Dordrecht voor restauraties. Omdat we een goede naam hebben opgebouwd in glas-in-lood, bieden we sinds kort ook aan om in Dordrecht uit glas krassen te verwijderen.

Met de meer dan 10 jaar ervaring komen we ook graag bij uw bedrijf of huis in Dordrecht langs als u krassen wil laten verwijderen uit ramen, tafels, glazen binnendeuren en douchewanden. We schuren gehard, gelaagd of floatglas waarbij geen enkele vervorming door lensvorming plaatsvindt.

Dit unieke patent mag De Jong glas en lood als professional met ervaring toepassen. Zoekt u een vakman die met passie en toewijding krassen kan verwijderen uit glas in Dordrecht? Dan hoeft u niet verder te zoeken.

Specialist in glas in Dordrecht: van krassen verwijderen uit glas tot glas in lood zetten

De werkzaamheden van De Jong glas in lood omvatten:

  • Glaszetter werkzaamheden
  • Maatwerk in glas in lood
  • Glas design voor interieur
  • Krassen verwijderen uit glas

Wist u dat u in Dordrecht voordeliger uit bent met krasverwijdering dan het laten vervangen van glas? Bovendien werken wij veilig en beschikken we over een VCA veiligheidscertificaat (http://www.vca.nl/voor-aannemers/wat-is-vca.aspx). Wij gebruiken geen chemicaliën en glasrenovatie is een groen alternatief. Er zijn minder kostbare grondstoffen nodig bij krassen verwijderen dan bij glas vervanging.

Krassen verwijderen glas Dordrecht

Krassen verwijderen glas Dordrecht

Contact voor krassen verwijderen in Dordrecht?

De Jong glas in lood laat u graag weten wat het kost om krassen te verwijderen. Afhankelijk van het oppervlakte en de hoeveelheid werk, stellen we graag een vrijblijvende offerte op. Maak een afspraak door De Jong glas in lood te bellen of vul het contactformulier in.