Glazen binnendeuren

Glazen binnendeur op maat

Een glazen binnendeur op maat is mogelijk voor ieder woninginterieur of bedrijfsruimte. Bent u ook benieuwd naar de toepassingen en mogelijkheden van onze glazen binnendeuren en de prijzen? Neem dan contact op met De Jong Glasdesign en we beantwoorden al uw vragen. U kunt ook direct contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 167 534 641.

Typen glazen binnendeuren en prijzen

Glazen binnendeuren en de prijzen hiervoor zijn pas exact vast te stellen zodra we weten welk type deur, welke afmeting en welk specifiek ontwerp u graag wilt hebben. Hieronder hebben we een overzicht met verschillende typen glazen deuren weergegeven:

De voordelen van glazen binnendeuren op maat

Glazen binnendeuren zorgen ervoor dat er meer natuurlijk daglicht binnenkomt en dat de ruimte opener of zelfs groter lijkt. Daarnaast heeft het ook een hoge esthetische waarde, de glazen binnendeur is een echte eyecatcher in uw woning of bedrijfspand. Door de vele typen en uitvoeringen die er mogelijk zijn kunnen we voor iedereen de ideale schuifdeur leveren.

Neem contact op met De Jong Glasdesign

Bekijk hier ons werk uit eerdere projecten. Heeft u vragen aan ons of wilt u advies over de mogelijkheden van glazen binnendeuren op maat en de prijzen? Vul ons contactformulier in of bel voor direct contact naar +31 167 534 641.

 

    

We onderscheiden volgende types glazen binnendeuren, zonder onderscheid waar ze geplaatst worden.

Glazen deur op vloerveer

Een glazen deur op een vloerveer is de meest voorkomende variant. Allereerst worden in de productie de juiste uitsparingen voorzien voor het gekozen beslag. De glazen binnendeur wordt dan geplaatst op een mechanisme dat enkele centimeter in de vloer wordt ingewerkt: de vloerveer.

Glazen deur op Unica scharnier

Het unica scharnier heeft de identieke werking als de deur op vloerveer en lijkt op het eerste zicht ook hetzelfde, toch is er een groot verschil. Het Unica systeem heeft geen uitsparing nodig in de vloer enkel 4 kleine boorgaten, zo wordt dit systeem vaak gebruikt bij woningen waar er vloerverwarming aanwezig is.